Vaderdag bier cadeau

Zondag 18 juni 2017 is het weer vaderdag. Geef je vader dit jaar een uniek bierpakket cadeau van Biereiland. Je kunt heel eenvoudig iets bestellen in onze webshop. Mocht je specifieke bier wensen hebben geef dit aan ons door op info@biereiland.nl Bestel op tijd want in die periode is het erg druk. (dit om teleurstellingen te voorkomen.)

Vaderdag bier cadeau. Is jouw vader de liefste, stoerste en slimste papa van de hele wereld? Dan verdient hij vast een leuk Vaderdag cadeau. Het vinden van het perfecte cadeau voor vader is misschien wel de moeilijkste opgave die je kunt bedenken. Geef hem een heerlijke bierpakket cadeau. Laat de aankoop wel uitvoeren voor een volwassen persoon.

Vaderdag
Ieder jaar op de derde zondag van de maand juni vieren we in Nederland Vaderdag. Vaderdag is een speciale dag waarop alle vaders na een jaar van vaderlijke verplichtingen eens flink worden verwend. Wil jij jouw vader dit jaar ook eens goed verwennen met een leuk Vaderdagcadeau? Dan ben je bij Wijneiland.nl en Biereiland.nl aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een rode wijn, witte wijn, rose of bier voor je vader? Wij hebben het allemaal!