Over ons

Biereiland verkoopt alleen bieren met een hele goede smaak. Het zijn de pareltjes die niet zomaar overal te verkrijgen zijn. Kortom kwaliteit, smaak en een unieke prijs! Wij verzorgen bierproeverijen op locatie maar leveren ook kant en klare bierpakketten. Natuurlijk afgestemd op uw smaak, blond, donker, tripel, fruit of ale. Heb je een speciale bierwens neem contact met ons op, wij zorgen voor een unieke bierervaring.

Meest verkochte speciaalbieren

 • Averbode Blond een bier dat bloemig geurt en een zweem van zoetigheid en fijne hoparoma’s heeft met een frisse, volle en bittere afdronk.
 • Filou is een straffe blonde met karakter, een echte doordrinker.
 • Gouden Carolus Classic donkere, zeer evenwichtig gedoseerde karamel- en aromatische moutenzorgen, in combinatie met een traditionele hoge gisting, voor een uniek bier dat de warmte van wijn en de frisheid van bier verenigt.
 • Gouden Carolus Tripel: Dit aangename goudblonde bier wordt gekozen door wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier. Een tripel van wereldniveau.
 • Hommelbier is van hoge gisting met nagisting op de fles, het kan niet met anderen vergeleken worden, het is een klasse apart, die omschreven wordt als speciale bieren. Deze verfrissende goudkleurig dorstlesser met honingzachte afdronk laat een licht kruidige komijnzaad smaak uitlopen op een volle hoppesmaak, die echter nooit voor een droog gevoel in de mond zorgt.
 • Maredsous ‘6 Blond dit bier met een stevige en evenwichtige body heeft alle verfrissende kwaliteiten van een klassiek Belgisch blond bier.
 • La Guillotine heldergoud bier met een schitterende, witte kraag. Een licht bittere eerste aanzet, met een licht zoete body en toetsen van appel en citroen.
 • Delirium Tremens heeft een ietwat pittig karakter wat verkregen is door het gebruik van veel hop en de 3 verschillende soorten gist. Daardoor is de nasmaak te omschrijven als een droge, bittere smaak.
  Delirium Noctorum is een donker amberkleurig bier met een fijne schuimkraag. Een complex bier, zo mag je deze Nocturnum zeker noemen. Aroma’s van chocolade en mokka, maar ook een vleugje zuur.
 • Ook worden Buffalo Stout, Adriaenbrouwer dark gold, Bornem dubbelBornem tripelMort Subite Kriek Lambic als fruitbier, Pater Lieven TripelRodenbach Grand Cru en Tongerlo Prior Tripel veel verkocht.

Belgisch bier

Wij verkopen veel Belgisch bier om dat het uniek en lekker is. Wist u dat een Belgisch biertje, tot het werelderfgoed van Unesco behoort. De Belgische biercultuur is uniek moet beschermd worden.

Blond bier uitstekend in combinatie met kaas of vis.
Donker bier heerlijk met gekruide Mexicaanse gerechten, gerijpte kaas, chocolade, wildgerechten en gegrild vlees.

Wij verkopen uniek speciaal bier vanaf het unieke eiland Goeree-Overflakkee.
In de dorpen Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant,Middelharnis,Nieuwe-Tonge,Ooltgensplaat,Ouddorp,Oude-Tonge, Sommelsdijk,Stad aan ‘t Haringvliet en Stellendam bezorgen wij het bier gratis. Uiteraard kunt u de bestelling ook ophalen of per post laten bezorgen. Verzending vanaf 40 euro is voor iedereen helemaal gratis! Dus bestel snel uniek speciaal bierpakket bij Biereiland.

Biereiland

B.E.S.K. Eiland
KVK 74893815
BTW-nummer: NL002862018B67

Bankrekening: NL62 KNAB 0255 6045 56
Betalen met iDEAL of overmaken onder vermelding van naam en factuurnummer.

info@biereiland.nl

bierproeven